Stoica: "Wie weet speel ik ooit terug voor Anderlecht"

ZATERDAG, 18 NOVEMBER 2006, 03:49 - Maarten
Anderlecht-Online No Image Found

In HNB blikt Alin Stoica vooruit op de wedstrijd van vanavond: "Ik bekijk het als een match zoals elke andere en ik hoop dat ik een speelkans krijg. Het is een match waarin we drie punten kunnen halen."


"En al is Anderlecht de beste ploeg van het land en moeten ze normaal met de vingers in de neus kampioen worden, toch geloven wij echt dat we van hen kunnen winnen."

Bij Gent werd Stoica aangetrokken als opvolger van Boussoufa. "Ik ben een ander type speler. Waarom zou ik mezelf met Boussoufa vergelijken? Ik heb met Anderlecht kampioen gespeeld, heb de tweede ronde van de Champions League bereikt. Kan Boussoufa dat al zeggen?"

"Ik was heel ontgoocheld dat er geen nieuw contract kwam in 2002. Anderlecht was de ploeg van mijn hart. Er is gepraat over een nieuw contract, maar we kwamen er niet uit. Ik begrijp niet waarom Anderlecht zijn goede spelers op straat zet. Ze hebben Scifo, toch een Anderlecht-icoon, zomaar laten gaan: geen functie binnen de club, niets."

"Hetzelfde verhaal voor Walter Baseggio en ik. Twee spelers die Anderlecht toch grote successen hebben gegeven in de Champions League. Maar ik ben geen rancuneus type. Ik heb de beste herinneringen aan Anderlecht. Dat ik daarna naar Club Brugge ging, kunnen ze mij niet kwalijk nemen. Dat was tegen mijn goesting. Wie weet speel ik ooit terug voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.