Vercauteren:"Naar Lille om te winnen"

MAANDAG, 20 NOVEMBER 2006, 01:32 - Maarten
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag verloor RSCA nog kostbare punten tegen Gent maar dinsdag staat alweer een belangrijke wedstrijd op het programma. In de Champions League moet Anderlecht winnen van Lille, wil het nog naar de 2e ronde.


Over de verloren wedstrijd tegen Gent: "Zaterdag had ik weinig aan te merken op de inzet en de kwaliteit van mijn spelers, al waren er wel uitersten", zegt Vercauteren. "De vermijdbare goals en de gemiste kansen zorgden ervoor dat een positief resultaat uitbleef. We mogen niet stilstaan bij het verleden. Je kan ontgoocheld de match in Lille voorbereiden, maar het is beter om dat duel te benaderen met het idee dat we in Gent goede momenten hadden."

Over de komende wedstrijd tegen Lille: "Onze opdracht is duidelijk", zegt Anderlecht-coach Frank Vercauteren. "In de heenmatch tegen Lille hebben we meer dan een uur goed gevoetbald. Toen bewezen we dat we een goed resultaat konden behalen. Want deze match kan bepalend zijn. Het is een feit dat we tegen Lille nog minder ruimte zullen krijgen en dat die ploeg als een blok speelt. Winnen wordt niet evident. Onze kwaliteit zal hoogstaand moeten zijn, maar we gaan in elk geval met de bedoeling om te winnen", besluit Vercauteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.