Wat kan Anderlecht nog?

MAANDAG, 20 NOVEMBER 2006, 10:25 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verloor dit weekend voor de tweede maal in de competitie. Dankzij het gelijkspel van Genk tegen Brugge, bleef de schade echter nog beperkt. Maar de manier waarop paars-wit verloor baart de fans en trainerstaff zorgen.


Gedurende de wedstrijd tegen Gent, kon Anderlecht geen enkele keer druk ontwikkelen. Een oud zeer dat we ook terugzagen in de Champions League. Er werd ook weer opnieuw een voorsprong weggegeven. Zitka en Mpenza vielen geblesseerd uit. De doelman liep een scheurtje aan de adductor op en is twijfelachtig. Veel kopzorgen dus voor Franky Vercauteren. Beter nieuws kwam er van Frutos. Hij trainde zonder problemen en kan wellicht zijn wederoptreden maken.

Dinsdag staat er de partij in Lille op het menu. Bij winst, zit Anderlecht in pole-position voor de tweede plaats. Bij verlies, wordt zelfs de derde plaats moeilijk. Maar wat kan Anderlecht nog? Met het makke spel van de laatste weken wordt het in ieder geval niets in Frankrijk...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.