Van Holsbeeck: "Geen evenwicht in de ploeg"

MAANDAG, 20 NOVEMBER 2006, 11:41 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht liet dit weekend een unieke kans liggen om dichter te sluipen bij Racing Genk. "Gelukkig verloor Genk eveneens punten dit weekend, maar het wordt nog een harde achtervolgingsrace", weet manager Herman Van Holsbeeck.


"We hebben de nederlaag tegen AA Gent binnenskamers geëvalueerde. Frank Vercauteren staat helemaal niet ter discussie, hij weet perfect waarmee hij bezig is. Het is gewoon duidelijk dat er geen evenwicht zit in de ploeg. Zeventien spelers zijn vertrokken, negen spelers zijn erbij gekomen. Die integratie vergt tijd, maar vooral op defensief vlak is er duidelijk een tekort. We hebben geen rechtsachter, ook Anthony Vanden Borre is dat niet. We rekenen dus op twee à drie versterkingen in de transferperiode", stelt Herman Van Holsbeeck.

"In eigen land wordt het moeilijk om versterkingen te vinden", gaat de manager verder. Oguchi Onyewu is bijvoorbeeld een interessante speler, maar die speelt volgend jaar waarschijnlijk in Engeland. We zitten financieel ook al wat krap bij kas, dus moeten we de wereld rondreizen op zoek naar interessante spelers." Herman Van Holsbeeck gaf ook zijn mening over de wedstrijd van morgen. "Op de vierde plaats eindigen, zou betekenen dat we de genoemde doelstellingen niet halen. Maar zelfs als dat gebeurt, wil ik niet spreken van een crisis. Hooguit is er dan wat verhoogde spanning", aldus Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.