Vanden Stock: "We hebben vooruitgang geboekt"

VRIJDAG, 24 NOVEMBER 2006, 01:52 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock reageerde vandaag op de uitschakeling in de Champions League. Hij legt er de nadruk op dat Anderlecht bouwt aan een nieuwe ploeg en dat je dan fouten kan maken. En die worden volgens hem cash betaald in de CL.


Toch is Vanden Stock niet ontevreden, volgens hem boekte Anderlecht vooruitgang tegenover de vorige Champions League-campagnes en kan paars-wit Europees opnieuw meespelen. Anderlecht zou volgens Vanden Stock ook veel verder raken in de UEFA-cup omdat daar het niveau volgens hem aanzienlijk lager ligt.

Ook over de Belgische competitie had Vanden Stock zijn mening: "We zitten nog altijd op titelkoers en blijven favoriet, alleen worden we wat nerveus door de goede prestaties van Genk. Als Genk zo blijft winnen is het kampioen met 85 punten", maar de kans dat Genk blijft winnen is volgens hem niet erg groot.

Ook over de eigen ploeg had de preses nog iets te vertellen: "Iedereen vindt stilletjes aan zijn plaats in de ploeg en we spelen bijna een volledige match op een hoog niveau nu." Hij bewierookte ook nog het werk van de scouting van Anderlecht, volgens hem zijn de Argentijnen een echte meerwaarde en zal vooral Biglia een echte topper worden, alleen over Leiva heeft Vanden Stock zijn twijfels.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.