Serhat reageert op heisa rond afwezigheid

DINSDAG, 28 NOVEMBER 2006, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Laatste Nieuws en de Gazet van Antwerpen heeft Serhat Akin gereageerd op de heisa die ontstaan is na zijn afwezigheid van de afgelopen dagen. Hij ontkent ook al zou hij zo een transfer willen afdwingen.


De Turkse spits vertelde dat hij niet weet wat hij fout gedaan zou hebben. "De clubdokter wist dat ik in Duitsland was. Maandag heb ik meteen met de coach gebeld en hem de situatie uitgelegd. We hebben afgesproken dat ik eerst de behandeling afwerk. Eind deze week zal ik er zijn. Ik heb niks illegaals gedaan."

Ook de bewering als zou hij op deze manier de club onder druk willen zetten hem te laten gaan tijdens de winterstop doet hij af als nonsens. "Anderlecht is mijn baas, die zou ik nooit bedriegen. Als ik in de winterstop niet weggeraak, zal ik nog spelen voor Anderlecht." Ondertussen raakte wel bekend dat de Duitse tweedeklasser FC Keulen interesse zou tonen voor de spits en volgens de speler zelf zouden ook andere Duitse en Turkse clubs interesse tonen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.