De Boeck gaat weer voetballen

VRIJDAG, 2 FEBRUARI 2007, 15:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Assistent-trainer Glen De Boeck heeft een aansluitingskaart ondertekend bij vierdeklasser SK Schoten. De bedoeling is echter om alleen maar mee te trainen bij de club, hij is niet van plan om ook weer wedstrijden te gaan spelen.


Schoten-voorzitter Jef Van Gastel vertelt het volgende erover: "Glen is een heel goede vriend van mij. Op dinsdag- en donderdagavond is hij normaal gezien vrij en komt hij met ons meetrainen." Gezien hij bij Anderlecht een bediendencontract heeft, kan hij gewoon voetballen bij een andere club.

De Boeck stopte twee jaar geleden met voetballen omwillen van een knieblessure. Ondertussen gaat het weer goed met het gewricht en wil hij weer sporten. "Ik had net zo goed kunnen fitnessen of bij FC De Kampioenen spelen."
Het is niet de bedoeling ook wedstrijden te gaan spelen met zijn nieuwe club, al hoopt de voorzitter toch stilletjes: "Als we veel geblesseerden hebben, of als we op het einde van het seizoen de eindronde spelen, sluit ik dat niet uit. Ook onze jongens hier kunnen er nog wat van opsteken."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.