Van Holsbeeck over het reilen en zeilen bij Anderlecht

DINSDAG, 6 FEBRUARI 2007, 09:52 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Ondermaats voetbal, dat werd er door Anderlecht gebracht tegen Westerlo. Je kan moeilijk spreken van een geslaagde repetitie voor de topper tegen Brugge van nu zondag. Herman Van Holsbeeck geeft een woordje uitleg.


Van Holsbeeck: "Er zit veel kwaliteit in dit elftal, dat heb ik op training genoeg gezien, alleen komt het er niet uit tijdens de matchen. Tegen Rijsel en AEK Athene lukte het wel, omdat zij voor de zege speelden. In België passen de ploegen zich aan aan het spel van Anderlecht en ik stel vast dat wij niet altijd een oplossing vinden om hun verdedigers naar huis te spelen."

Wat betreft de lage spektakelwaarde tegen Westerlo kan de manager dit kwijt: "Op de resultaten valt weinig aan te merken, maar de spektakelwaarde was niet je dat. Champagnevoetbal krijg je niet op bestelling. Het voetbal dat ik graag zie, is er nog niet uitgekomen."

Zoals we gisteren konden melden zal Anderlecht eind februari met Vercauteren samen zitten om een eventuele contractverlenging te bespreken, en als het van Van Holsbeeck afhangt bij Vercauteren trainer, al wacht het bestuur de resultaten van de wedstrijden tegen Genk en Brugge af om een definitieve beslissing te nemen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.