Deschacht: "We kunnen Club definitief uitschakelen"

WOENSDAG, 7 FEBRUARI 2007, 16:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht kijkt uit naar de topper van aanstaande zondag tussen Club Brugge en Anderlecht. Als paars-wit zijn leidersplaats wil behouden doet het er goed aan om het duel te winnen al is dat nooit een gemakkelijke opgave.


De krant Het Laatste Nieuws had een gesprek met Deschacht die vooruitblikt op de topper. "Het kan zijn dat we na afloop tevreden moeten zijn met een gelijkspel, maar we gaan om te winnen. Dan schakelen we Club definitief uit. Na de slechte match tegen Westerlo is het misschien een goed moment om naar Brugge te gaan. Die match vraagt immers om reactie!"

Voor het eerst zal Club Brugge het in deze topper moeten doen zonder Gert Verheyen die eind vorig seizoen de voetbalschoenen aan de haak hing. "Met Verheyen was het altijd een match in de match. Dat gaf me een stimulans. Ik kwam op het veld met de intentie hem geen bal te laten raken. Daarom ga ik Gert wel missen zondag", aldus de blonde verdediger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.