70% kans dat Goor speelt

ZATERDAG, 10 FEBRUARI 2007, 10:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Brugge - Anderlecht, al staat niet altijd garant voor glansrijk voetbal, maar een topper blijft het altijd. Ook nu is de spanning te snijden. Anderlecht staat op kop van het klassement en wil daar na morgenmiddag nog staan.

Brugge is 5e met 35 punten en wil niet graag nog dieper wegzakken.

"Als we winnen heeft Brugge serieuze problemen om terug te komen" vertelt Frank Vercauteren aan de pers. "Er zullen verschillende winnaars zijn dit weekend. Genk en Standard kunnen ook profiteren van het duel met Brugge. Het zal wel niet het worden waar we kampioen worden."

Voor Anderlecht is er al goed nieuws te rapen, Goor is fit en geeft zichzelf 70% kans om morgen in de ploeg te staan: "Alles is vlot verlopen en hij heeft de bal kunnen ronddribbelen. Zijn aanwezigheid is zeer belangrijk. Wij hebben geen alternatieven op zijn positite en hij heeft de ervaring voor een dergelijke match."

De internationals zijn gisteren allemaal terug gekeerd, vermoeid maar beschikbaar. Hassan zal op de bank plaatsnemen, dit nog door de naweeën van zijn vroege wissel tegen Westerlo, net als Baseggio die wat te kampen had van de adductoren.

De 2e spitsen Frutos en Tchité zullen er staan. Vercauteren veracht zelfs een super gemotiveerde Frutos desondanks dat de Argentijn niet voluit is kunnen gaan tijdens de trainingen. "Tchité heeft nog wat last van zijn blessure maar hij zal er staan, in tegenstelling tot Mbo."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.