Kranten niet mals voor Vercauteren

MAANDAG, 12 FEBRUARI 2007, 13:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

"Een schabouwelijke vertoning", "Anderlecht speelde als een dief in de nacht" en "Vercauteren is en blijft een angsthaas". Het zijn slechts enkele fragmenten uit de kranten. Anderlecht en z'n coach worden zwaar aangepakt


Het Nieuwsblad zag in het spel van Anderlecht niet één bubbeltje Champagne en het vraagt zich af of er dit met Vercauteren ooit van zal komen. Volgens de krant maakt hij het allemaal te ingewikkeld voor zijn spelers: "Vercauteren klaagt altijd dat zijn spelers de opdrachten niet begrijpen. Maar hij wisselt voortdurend van systeem. Voetballers zijn geen hoogleraren, houd het daarom simpel."

Ook in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg is de trainer de gebeten hond: "Hij ondernam niet de minste moeite om komaf te maken met zijn reputatie van angsthaas. Een slecht geïnformeerde toeschouwer kon zich terecht de vraag stellen welke van beide ploegen al een heel seizoen onder twijfels gebukt gaat."

De Standaard is ook ongenadig voor de spelers zelf. De verdediging zou niet goed genoeg zijn en in het middenveld wordt een leider gemist. Ook voor de vedetten is de krant niet mals: "Ahmed Hassan te balverliefd, Mbark Boussoufa waant zich met zijn Gouden Schoen een prins en Nicolas Frutos hinkt van de ene naar de andere blessure."

De conclusie van de meeste kranten is evenwel gelijklopend: "Niet goed spelen en wel punten pakken. Zo word je kampioen!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.