Van Holsbeeck: "Geruchten de kop indrukken"

MAANDAG, 12 FEBRUARI 2007, 19:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht gaat nog één seizoen verder met Frank Vercauteren, daarna kan hij aan de slag als technisch directeur. Maar het bestuur behoudt ondanks de kritiek het vetrouwen in Vercauteren. Van Holsbeeck geeft een woordje uitleg.


"Al maanden doen er wilde geruchten de ronde over eventuele toekomstige trainers van Anderlecht. Samen met de voorzitter willen we die geruchten de kop indrukken. Daarom hebben we Vercauteren zijn contract verlengd. Zo geven we ook een sterk signaal naar de buitenwereld toe", vertelt de manager.

Ondanks de gedeelde eerste plaats in de competitie hebben we dit seizoen nog niet veel sprankelend voetbal gezien. "Dat is zeker waar", beaamt Van Holsbeeck. "We staan aan de leiding maar men verwacht van Anderlecht ook attractief voetbal. Dat komt er voorlopig niet uit."

"We hebben besloten om Vercauteren voorwaardelijk te blijven steunen. Hij verdient dat en de spelers staan ook nog achter de coach. Ik zie dus niet in waarom we Vercauteren zouden moeten ontslaan", besluit Herman Van Holsbeeck op Sporza-radio.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.