Blessurenieuws

MAANDAG, 12 FEBRUARI 2007, 20:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De dag na de topper tegen Club Brugge waren een aantal spelers genoodzaakt de training aan zich voorbij te laten gaan door kleine blessures. Goor, Tchité en Wasilewski deden het rustig aan. Mpenza hervat normaal morgen.


Na het duel van gisteren ondervond Bart Goor weer een lichte reactie aan zijn enkel. Niks abnormaals, maar hij hield het vandaag gewoon bij een lichte revalidatietraining. Mémé Tchité trainde vandaag niet en ook morgen krijgt hij verzorging. Walter Baseggio moest kort voor tijd de training verlaten na een trap.

Marcin Wasilewski heeft last van een spierblessure, een kwetsuur dat hij waarschijnlijk woensdag al opliep tijdens een interland met Polen. Verwacht wordt dat hij een weekje out zal zijn. Hij zal echter geen duel missen want hij is sowieso geschorst tegen Moeskroen.

Mbo Mpenza kwam vandaag nog niet in actie, maar hij hervat normaal morgen of overmorgen de looptraining. Positief nieuws was er dan weer van Cheik Tioté. De jonge Ivoriaan werkte vandaag een volledige training af met de groep.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.