Spelers tevreden met contractverlenging coach

DINSDAG, 13 FEBRUARI 2007, 16:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het contract van coach Frank Vercauteren werd gisteren met een jaar verlengd als trainer en twee bijkomende seizoenen als technisch directeur. De spelersgroep reageerde alvast positief op de contractverlenging.


"Ik had gehoord dat de contractverlenging pas voor begin maart voorzien was", aldus aanvoerder Bart Goor. "Maar het is heel goed dat het nu al in orde is. Zo wordt de rust bewaard. Dat schept voor iedereen duidelijkheid en is een geruststelling voor de toekomst."

Verdediger Olivier Deschacht vindt het zelfs schitterend: "Hij is de trainer die me gemaakt heeft. Dat hij blijft, vind ik heel positief voor mij persoonlijk, want ik ben ervan overtuigd dat hij me ook volgend seizoen nog beter zal maken", aldus Deschacht.

Voor Mbark Boussoufa kwam de contractverlenging niet echt als een verrassing. "Ik had het verwacht. Vorig jaar heeft hij het even moeilijk gehad, maar toen heeft de directie hem gesteund en daarna pakte hij de titel. Het is heel goed dat hij die steun nu ook krijgt. Ons voetbal is op dit moment niet echt goed, maar dat ligt niet aan de trainer. Vercauteren weet precies wat hij wil. Hij is héél veeleisend, maar dat hoort ook zo bij een topclub."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.