Anderlecht ook te sterk voor Sampdoria

DONDERDAG, 15 FEBRUARI 2007, 17:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De beloften van Anderlecht hebben zich zopas weten te plaatsen voor de halve finales in Viareggio. Na verlengingen moest Sampdoria de duimen leggen voor de paars-witte jongeren. Dankzij goals van Mukendi en Lifondja werd het 0-2.


Beide ploegen konden het verschil niet maken in de reguliere speeltijd dus kwamen er verlengingen waarin Anderlecht zich het sterkste toonde. Mukendi scoorde al na twee minuten in de eerste verlenging de 1-0 en Gérard Lifondja verdubbelde die voorsprong op het einde van de tweede verlenging.

Overmorgen, zaterdag 17 februari om 15.00u neemt Anderlecht het in de halve finale op tegen AS Roma. Anderlecht ontmoette Roma al eerder dit toernooi in de groepsfase. Toen versloeg Sporting de Romeinen met 2-1 na twee doelpunten van Roland Lamah.

Score: 0-2

Anderlecht: Ujkani, Aliste Lopes, Hamdam, Gillis (79' Mukendi, 118' Boateng), Odjidja Ofoe, Sare, Lifondja, Lamah, Olufemi (111' Cavallo), Yakassongo, Mpon Arim




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.