Vercauteren: "Mijn werk is nog niet af"

VRIJDAG, 16 FEBRUARI 2007, 14:30 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze week viel het nieuws te rapen dat Anderlecht het contract van Vercauteren met een jaar verlengd heeft en dat hij daarna nog enkele jaren werkzaam zal zijn in de technische staf van de club.

Tijdens een persconferentie dankt de trainer het bestuur voor het vertrouwen, maar beseft dat de voetbal dat Anderlecht brengt niet het voetbal is dat het bestuur en de supporters verwachten: "Ik wil zelf ook beter spelen", geeft de trainer toe.

"Ik ben zowat geboren bij Anderlecht, dus ik weet best dat de club en de supporters meer verwachten dan resultaten alleen. De supporters komen naar het Vanden Stock-stadion met hoge verwachtingen, ze willen mooi voetbal zien én winnen. Ze moeten weten dat wij dat ook willen en dat we daar iedere dag hard voor werken op training. Het is duidelijk dat we beter kunnen dan we momenteel laten zien. Ik weet dat mijn werk hier nog niet af is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.