"Vanden Borre kan best vertrekken"

WOENSDAG, 21 FEBRUARI 2007, 10:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft laten weten te willen meewerken aan een transfer van Anthony Vanden Borre deze zomer. "Een transfer moet hem redden", zo beweert zijn persoonlijke begeleider Yvon Verhoeven. Ook Van Holsbeeck beseft dat intussen.


"Een nieuwe omgeving zou Vanden Borre goed doen" aldus de manager. "Als iedereen er beter van wordt en iemand zijn driejarig contract wil overnemen, mag Vanden Borre gaan," zo laat hij in Het Nieuwsblad optekenen.

Volgens Verhoeven was de jonge speler naast het veld nooit rustiger, maar tussen de lijnen brengt hij niet meer wat van hem verwacht mag worden. "Ik kan zijn slechte prestaties op het veld niet verklaren en dat kan de sportieve staf blijkbaar ook niet."

Ook zijn manager Didier Frenay is van oordeel dat Vanden Borre best andere lucht opsnuift: "Misschien is het beter dat Anthony loskomt van zijn leefomgeving in Brussel. Zo kan hij zich volledig op zijn carrière focussen. Als je als jonge speler succes hebt, wordt er langs alle kanten aan je mouw getrokken." Als voorbeeld verwijst hij naar Gaby Mudingayi, die enkele jaren geleden op een dood spoor zat bij AA Gent en nu basisspeler is bij Lazio Roma.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.