Allatta beschuldigt nog steeds Van Holsbeeck

WOENSDAG, 21 FEBRUARI 2007, 23:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview op de commerciële zenders RTL en VTM verklaart Pietro Allatta dat er nog altijd wedstrijden vervalst worden en daarbij beschuldigt hij ook manager Herman van Holsbeeck.

Zo beschuldigt Allatta de manager van paars-wit er van een bedrag van 15,000 euro gevraagd te hebben vooraleer te onderhandelen over een transfer van Proto.

Van Holsbeeck gaat echter in de tegenaanval: "Om de twee maanden uit mijnheer Allatta wel een beschuldiging aan mijn adres. De hele zaak is nu in handen mijn advocaat, meester Daniël Spreutels. Zelf moet ik met betrekking tot deze hele zaak morgen voor de federale politie verschijnen. Dat is niet de eerste keer. We zullen hierover voor de rechter debatteren met alle bewijzen die voorhanden zijn."

En de manager gaat verder: "Ik ken de persoon van Allatta wel. Daarom was ik ook de eerste in het voetbalmilieu die niet met mijnheer Allatta rond de tafel wilde gaan zitten. Het was trouwens ook daarom dat ik tegen de komst van Silvio Proto naar Anderlecht was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.