Zitka gunt ex-club geen punt

ZATERDAG, 24 FEBRUARI 2007, 16:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdag op het stadhuis kregen de spelers wel een heel origineel cadeau in ontvangst van de Anderlechtse burgermeester. Namelijk een voetbal in chocolade. Zitka wist al direct wie de chocolade bal deze avond ging krijgen ...

.. zijn dochter.

De keeper loopt echter niet echt hoog op met de individuele onderscheiding: "Het is wel eens leuk maar ik ben toch geen verzamelaar van al die individuele trofeeën. Ik focus liever op de prijzen voor de club. De bekerfinale halen en tevens een nieuwe landstitel binnenrijven lijkt me zoveel interessanter. Zonder een sterke ploeg om je heen beteken je als doelman trouwens niets in het voetbal. Iedereen vertelt me dat ik aan het beste seizoen van mijn carrière bezig ben, maar misschien ken ik wel wat geluk dat mijn foutjes niet worden afgestraft."

"Ik ben nog altijd supporter van Lokeren maar 2 keer per jaar gun ik ze geen punten. Er resten mijn gewezen club nog voldoende wedstrijden na de passage van Anderlecht om het behoud af te dwingen."

In Het Nieuwsblad van vandaag kunt u een nog uitgebreider interview terugvinden over Daniel Zitka met als titel: "Ik ben geen uitzonderlijke keeper". Tevens ook online leesbaar: http://www.sportwereld.be/.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.