De Man blij met vaste plaats in de ploeg

ZATERDAG, 24 FEBRUARI 2007, 17:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Waar er vroeger kritiek was op de verdediging en er te weinig verdedigers waren, kan Vercauteren nu rekenen om meer verdedigende spelers dan nodig. Eén van hen is Mark De Man, die heel tevreden is met zijn vaste plek in de ploeg.


"Soms is de kritiek wel terecht want tegen Moeskroen slikten we toch al weer een vermijdbare treffer. Uiteindelijk primeert in het voetbal het eindresultaat en prijken we toch lekker mee op kop."

Wel beseft de verdediger dat er moet opgelet worden: "Genk blijft een constant niveau halen en we wisten al maanden geleden dat we met de Limburgers rekening dienden te houden. Ook met Standard moeten we nog rekening houden, al krijgen we de Luikenaars nog op bezoeken. Brugge telden we eigenhandig uit door terug te slaan in de slotfase van ons onderling duel."

De Man staat dan nu al enkele weken in de basis, toch vinden we hem regelmatig op een andere plek op het veld terug: "Het is telkens opnieuw aanpassen maar ik het vooral belangrijk dat ik telkens mag starten en mijn polyvalentie betekent dus een voordeel."

Voor het complete interview verwijzen we u graag door naar Het Nieuwsblad – Sportwereld van zaterdag 24 febr.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.