Selectie Genk - Anderlecht

DINSDAG, 27 FEBRUARI 2007, 20:07 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen staat er de eerste van de twee wedstrijden tegen Genk op het programma in het kader van de kwartfinales ven de Beker van België. In de selectie van 19 man vinden we geen Tchité terug, hij is zoals verwacht out.

Zijn blessure aan de adductoren is nog niet voldoende genezen en Frank Vercauteren wil geen enkel risico nemen: "Als we hem te snel opnieuw op het veld brengen, lopen we het risico hem voor langere tijd kwijt te zijn en dat willen we vermijden."

Anderlecht gaat trouwens voor de winst, desondanks dat Genk dit seizoen op eigen veld nog niet verloor: "Inderdaad, het wordt dus eens tijd. De nul houden zal heel belangrijk zijn. En dan moeten we ook proberen dat doelpuntje op verplaatsing te scoren. We moeten vooral niet teveel rekenen vooraf. Gewoon durven en onze kans gaan. Dat alles natuurlijk zonder onze organisatie uit het oog te verliezen. Het zal vooral zaak zijn scherp te zijn van bij het eerste duel aangezien Genk vaak furieus start en scoort in het eerste kwartier", aldus Bart Goor.

Ook Vercauteren bevestigt dat Anderlecht uit is op winst: "We moeten in het Fenixstadion gewoon spelen om te winnen, zoals we iedere match doen. Speculeren op de terugmatch heeft geen zin."


Selectie: Baseggio, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Mpenza, Pareja, Proto, Schollen, Van Damme, Vanden Borre, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.