Vercauteren: "Verdiend gewonnen"

DONDERDAG, 1 MAART 2007, 00:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Frank Vercauteren kan niet anders dan tevreden zijn over de prestatie van zijn ploeg, ze brachten goed voetbal én wonnen met het kleinste verschil van hun voornaamste concurrent in de competitie: RC Genk.


"Ik ben tevreden over het resultaat én de manier", vertelde hij. De eerste 45' minuten haalden we een heel hoog niveau in een wedstrijd waar beide ploegen er voluit voor gingen", aldus Vercauteren. "Genk toonde hier vanavond dat het een goeie ploeg is, maar wij dwongen de beste kansen af en ik denk dan ook dat we hier verdiend hebben gewonnen." Of deze overwinning een mentaal voordeel is voor de competitiewedstrijd binnen twee weken, weet Vercauteren zo niet.
"Misschien een beetje, maar je kan beker en competitie niet met elkaar vergelijken. En ik ben er ook zeker van dat Genk veel uit deze match zal geleerd hebben. Dit is een overwinning van de ploeg, vanavond gaan we vooral genieten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.