"Desnoods brengen we zijn vrouw en kinderen naar hier"

VRIJDAG, 2 MAART 2007, 08:57 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Dat van Holsbeeck de Egyptenaar Hassan graag zou willen houden is bekend, maar de manager wil echt heel ver gaan daarvoor. De speler wil graag weg bij Anderlecht wegens persoonlijke redenen: hij ziet zijn vrouw en kinderen amper.

Van Holsbeeck: "Hassan is echt een typische Anderlecht-speler. Hij durft acties maken en risico's in zijn spel leggen. Hij is ook op en top prof. Voor een 31-jarige is hij nog heel afgetraind. Ahmed is ook geen luie nummer 10. Veel spelverdelers werken alleen als ze de bal aan de voet hebben, Hassan knapt ook werk op bij balverlies."

Na de match tegen Charleroi komen Hassan en Van Holsbeeck samen om de toekomst van de Egyptenaar te bespreken: "Ik heb met Hassan afgesproken dat we na de match in Charleroi eens samenzitten om zijn toekomst te bespreken. Als er nog vijf procent kans is dat hij blijft, dan moeten we er alles aan doen om een speler van zijn kaliber hier te houden. Als Hassan zijn zonen en gezin mist en we kunnen die naar België halen, dan moeten we dat proberen. Het is natuurlijk ook een culturele kwestie. Hassan is een moslim. We bekijken de opties."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.