Baseggio: "Vergaten kansen af te maken"

ZONDAG, 4 MAART 2007, 10:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Doordat Mark Deman out was voor het duel tegen Charleroi mocht Walter Baseggio voor het eerst sinds zijn terugkeer naar het Astridpark nog eens aan de aftrap verschijnen. En veel scheelde het niet of hij scoorde ook nog.


"Het werd een moeilijke match voor ons, nochtans waren we stukken beter dan Charleroi. We vergaten onze kansen echter af te maken en als Charleroi dan terug op gelijke hoogte komt, weet je dat het nog heel moeilijk wordt om de punten thuis te houden. Zij hebben eigenlijk maar anderhalve kans op een hele match, maar ze scoren er wel twee doelpunten uit. Wij hebben heel wat meer kansen, maar slagen er niet in om ze steeds af te werken. Dit is de reden waarom de bezoekers telkens opnieuw langszij kwamen", aldus Baseggio.

"Nu staat de dubbele confrontatie tegen Genk op het programma. We mogen ons zeker niet blindstaren op de match van vorige woensdag. Een match voor de Beker kan je trouwens niet vergelijken met een match in het kampioenschap. We zullen zien wat het wordt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.