Transfer Vanden Borre in finaal stadium

DONDERDAG, 8 MAART 2007, 18:42 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

U kon eerder al reeds lezen dat Anthony Vanden Borre en de Italiaanse club Fiorentina een akkoord hebben bereikt voor 5 seizoenen. Nu lijkt de transfer in een finaal stadium te komen, manager Van Holsbeeck bevestigt het nieuws.


Herman Van Holsbeeck: "De transfer is voor 90% rond. Beide clubs staan heel dicht bij een akkoord, maar er zijn nog een aantal praktische zaken die moeten geregeld worden. Ik verwacht dat de papieren binnen een paar weken getekend zullen kunnen worden."
De manager is er tevens van overtuigd dat dit ook voor Anthony zelf de beste oplossing is. "Anthony had me zelf al verteld dat hij zich hier niet goed meer voelde en weg wou uit zijn omgeving. Hij had nood aan een nieuwe kans om zijn leven zelf in handen te nemen. Dan is het beter om een oplossing te zoeken waarin beide partijen zich kunnen terugvinden. Anthony is opgelucht, het is een last die van zijn schouders valt. Het enige wat hij nu nog wil, is Anderlecht langs de grote poort verlaten. Hij wil zijn steentje bijdagen aan de titel en een eventuele beker."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.