Vanden Borre supergemotiveerd

VRIJDAG, 9 MAART 2007, 10:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de Standaard spreekt Anthony Vanden Borre voor het eerst zelf over zijn aanstaande transfer naar Fiorentina. "Ik begin er vanaf nul en ben supergemotiveerd om te slagen."


Hoewel de transfer nog niet honderd procent rond is, noemt hij het een droom die uitkomt. "Toen ik dat prachtige stadion zag, dacht ik dat ik droomde. Zoals Maaroufi bij Inter zou ik een Brussels ketje in de Serie A zijn. Niet slecht he?" Ondanks de moeilijke periode waarin hij zich nu al een tijdje bevindt, voelt hij toch een groot vertrouwen van de club. "Ze hebben me opgemerkt in de Champions League en hebben me daarna nog in meerdere wedstrijden gevolgd."

Vanden Borre beseft echter maar al te goed dat hij een basisplaats niet in de schoot geworpen zal krijgen. "Maar ik vertrek niet als toerist naar Italië, ik ben supergemotiveerd om te slagen! Waarom zou ik ginder geen vooruitgang kunnen boeken? Ik zou me er bevrijd voelen, alsof een zware last van mijn schouders valt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.