Vercauteren: "Ik kan leven met het resultaat"

ZONDAG, 11 MAART 2007, 21:18 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De clash van speeldag 25 eindigde op een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen konden vrede nemen met het resultaat al was de vreugde bij Genk wel groter na de puntendeling. Coach Vercauteren zag in de eerste helft een goed Anderlecht.


"We speelden een goede eerste helft", analyseerde Vercauteren na afloop. "De tweede helft was een stuk minder. Al had ik dat wel verwacht. Waarom? Als je ziet dat men Boussoufa heeft moeten naaien, dat Biglia terug in zijn oude blessure is gevallen, dan weet je dat dit zijn invloed heeft op de groep. Het is normaal dat het dan wat minder loopt. Het leek bij momenten echt wel op een veldslag. Het was bij momenten wel overdreven. Twee van onze spelers zijn genaaid moeten worden."

In het slotkwartier probeerde Vercauteren nog in extremis het verschil te maken door Mémé Tchité in te brengen en bijna was het nog een gouden wissel geworden. "Mémé werd onterecht teruggefloten voor buitenspel", gaat de coach van Anderlecht verder. "Ik weet dat zeker omdat iemand van ons de tv-beelden in het oog houdt. Iedereen kan zich wel eens vergissen, maar dit is een bepalende fase in de wedstrijd. Het zijn voorvallen die men moet zien te vermijden. Heel jammer dat dit niet gebeurd. Maar ik kan wel leven met een gelijkspel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.