Blessures evolueren gunstig

MAANDAG, 12 MAART 2007, 21:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht keerde gisteren met een rist geblesseerde spelers huiswaarts na de topper in Genk, maar een dag later ziet het er al heel wat beter uit. Boussoufa en Frutos kunnen woensdag spelen. Ook voor De Man en Biglia is er hoop.


Ondanks zijn hoofdwonde kon Mbark Boussoufa vanmiddag gewoon de training mee volgen. Zijn spitsbroeder Nicolas Frutos hield het bij een looptraining, maar ook hij kan overmorgen gewoon spelen.

Mark De Man verstuikte gisteren zijn enkel. Een echografie maakte duidelijk dat het niet zo ernstig is. Lucas Biglia bleef vandaag binnen en trainde apart. Voor beiden is de kans reëel dat ze speelklaar raken. Hetzelfde geldt voor Davy Schollen die zich zaterdag blesseerde aan de adductoren.

Walter Bassegio is een groter vraagteken. Zijn dijblessure behoort nog steeds niet tot het verleden en het is afwachten of hij de derde match tegen RC Genk haalt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.