Zetterberg moet Haan 3000 euro betalen

DINSDAG, 13 MAART 2007, 11:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het hof van beroep in Brussel heeft oud-trainer Arie Haan gelijk gegeven in de zaak die hij had aangespannen tegen Pär Zetterberg en Constant Vanden Stock. Beide moeten de Nederlander 3000 euro schadevergoeding betalen.


Eind jaren '90 was de Nederlander een tijdlang trainer van paars-wit, maar succesvol was hij niet. Zetterberg noemde Haan een dronkaard en onprofessioneel en ook de familie Vanden Stock deed weinig lovende uitspraken over hem.

Haan diende daarop klacht in en na een jarenlange procedureslag haalde hij nu zijn slag thuis. Zowel Zetterberg als Constant Vanden Stock moeten hem drieduizend euro schadevergoeding. Huidig voorzitter Roger Vanden Stock gaat vrijuit.

"Ik begrijp die man niet", reageert Pär Zetterberg. "Hij zal nu wel content zijn, zeker? Ik zal er mijn slaap in elk geval niet voor laten. Ik krijg een straf voor iets wat ik niet gedaan heb. Ik kreeg van de rechter keer op keer gelijk. Maar als je, zoals Haan, tien keer probeert, win je op een dag uiteindelijk wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.