Voorbeschouwing: Anderlecht - RC Genk

WOENSDAG, 14 MAART 2007, 14:18 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond ontmoeten Anderlecht en Genk elkaar voor de derde keer in twee weken. In de heenmatch won Anderlecht met 0-1, in de competitie hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 1-1. Wie stoot door naar de halve finales?


De kwartfinale tussen Anderlecht en Genk is live te volgen in Studio 1 De Cup op Sporza-Canvas. De uitzending start om 20.30u, de wedstrijd wordt om 20.45u op gang gefloten. Aansluitend volgen samenvattingen van de overige kwartfinales.

Live Stream radio: Anderlecht - Genk
Minutenverslag: Anderlecht - Genk


Aftrap: 20u45
Stadion: Constant Vanden Stock
Scheidsrechter: Serge Gumienny

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Zitka, Wasilewski, Pareja, Von Schlebrügge, Deschacht, Hassan, Biglia(?), De Man(?), Goor, Boussoufa, Tchité
Invallers: Schollen, Vanden Borre, Proto, Van Damme, Odjidja Ofoe, Legear, Frutos

Geblesseerd: Baseggio, Juhasz, Biglia(?), De Man(?)
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing:
Opmerkingen: De kans dat Biglia en De Man speelklaar geraken is eerder klein. Als Frutos teveel last ondervindt van zijn hoofdwonde start Tchité. Max Von Schlebrügge verschijnt voor het eerst aan de aftrap.

: : : RC GENK : : :

Mogelijke opstelling: Bolat, Matoukou, Caillet, Vandooren, Chatelle, De Decker, Coelho, Pocognoli, Alex, Vandenbergh, Soetaers
Invallers: Verhulst, Verdonck, Lakovenko, Ljubojevic, Bailly, Cornelis, Vrancken

Geblesseerd: Haroun
Geschorst: Mikulic
Gevaar voor gele schorsing:
Opmerkingen: Bailly, Cornelis en Vrancken zitten in de selectie maar spelen waarschijnlijk niet. In dat geval kiest Broos wellicht voor een 3-4-3 veldbezetting.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.