Reacties na bekerwinst (2)

DONDERDAG, 15 MAART 2007, 16:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Sporting Anderlecht is men nog aan het nagenieten van de 6-0 zege in de Beker van België tegen Genk. Al zal het zaterdag tegen Zulte Waregem alweer bittere ernst zijn. We selecteerden nog enkele reacties uit het spelerskamp.


Tchité: "We hebben vandaag het Anderlecht gezien dat de supporters al zo lang willen zien", aldus Mémé Tchité. "Mijn statuut van invaller ? Als ik altijd twee keer scoor..."

Ahmed Hassan zette met een wereldgoal vanop 45 meter de 3-0 op het scorebord: "Ik heb in mijn carrière al veel mooie en belangrijke goals gemaakt", wist Hassan te vertellen. "Dit was niet de mooiste, maar het was wel de eerste keer in mijn carrière dat ik een dergelijk doelpunt maakte."

Van Holsbeeck: "De vraag naar champagnevoetbal is beantwoord. Men heeft ons al een paar keer verweten dat we het te weinig hebben gebracht en dit is een puike reactie van de spelers. Ze zijn blijven doorgaan, zelfs na 3-0. Moreel hebben ze Genk willen kraken en misschien heeft dat wel effect. Wij willen de 'double' en hebben dat nu ook bewezen."

Frutos: "We spelen nu al een paar wedstrijden goed voetbal, maar we werkten niet alle kansen af. Vanavond scoorden we bijna uit elke kans die we kregen. Genk ? Ik praat niet over tegenstanders. Laten we ons op ons eigen spel concentreren en alles winnen. 27 punten op 27 zullen volstaan voor de titel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.