Vanden Stock wil ploeg bij elkaar houden

VRIJDAG, 16 MAART 2007, 08:16 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tijdens de druk bijgewoonde persconferentie gisteren gaf Vanden Stock niet alleen meer uitleg over de reden van zijn ontslag bij de KBVB, maar ook over de nabije toekomst van Anderlecht.


De voorzitter hoopt alleszins dat de ploeg bij elkaar gehouden kan worden al beseft hij dat het een moeilijke zaak zal zijn: "Al besef ik dat sommige spelers België als een tussenstap zien. Wie Biglia, Frutos en Tchité bezig ziet, moet realistisch zijn."

Wat betreft het mogelijke vertrek van Hassan kan Roger Vanden Stock alleen maar zijn hoop uiten dat de Egyptenaar blijft, maar dat zal dan zonder loonsverhoging zijn: "Niemand op Anderlecht wil dat hij vertrekt. Hij heeft trouwens nog een contract voor één seizoen. In principe krijgt hij geen opslag, neen. Hij verdient hier goed. Volgens mij gaat het ook niet om geld. Hassan begreep eerst niet waarom niemand hem op een voetstuk zette. Ondertussen heeft hij zijn weg gevonden. Dat lijkt me heel belangrijk, want voor de Egyptenaar is het vooral een kwestie van fierheid."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.