Boussoufa: "We wilden ons gewoon uitleven"

VRIJDAG, 16 MAART 2007, 14:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wouter Vrancken kon niet echt lachen met al de technische hoogstandjes die Anderlecht woensdag ten toon spreidde. "Maar het was tijd om iets speciaals te doen, iets wat je niet vaak op een veld ziet," zo sprak Boussoufa gisteren.


Vooral dat Boussoufa gewoon even op de bal ging staan schoot bij de Genk-middenvelder in het verkeerde keelgat. "Als ik op het veld had gestaan, was dat niet waar geweest, ik had Boussoufa met bal en al de tribune ingetrapt," zo liet hij al optekenen. De kleine Marokkaan moet eens lachen met de woorden van zijn oud-ploegmaat: "Wouter zou me niet bijgehouden hebben hoor. Op training bij Gent liet ik hem ook soms wat zien."

Boussoufa beseft echter wel dat tegenstanders niet blij zijn met zulk soort acties. Maar volgens hem was het woensdag tijd om eens iets speciaals te laten zien. "Waarom? Omdat de Genkenaars zondag in Genk bij elke overtreding provoceerden. Het was tijd dat we eens lieten zien wat we kunnen. Het had niets te maken met jennen, wel met zich uitleven," aldus de Gouden Schoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.