Blessurenieuws

MAANDAG, 19 MAART 2007, 19:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het weekje rust komt voor sommige spelers op het ideale moment. Vele kampen immers met kleine blessures die nu de kans krijgen om te helen. Zo zullen onder meer Biglia en Frutos het een weekje kalm aan doen.


Roland Juhasz, die sukkelde met een verrekking van de hamstrings, onderging vandaag een echo. Er was nog een klein letsel zichtbaar, maar hij reist toch af naar Hongarije. De Hongaarse bond heeft alvast belooft geen enkel risico te nemen met de verdediger. Ook Mbark Boussoufa is naar zijn vaderland vertrokken voor een interland, ondanks een blessure. De speler zelf verwacht niet dat hij zal kunnen spelen. Mark De Man sukkelt met de hiel en moet twee dagen rust houden. Daarna wordt bekeken of hij bij de Rode Duivels kan blijven of terugkeert.

Bij de thuisblijvers doet Lucas Biglia het deze week rustig aan. De Argentijn hoopt van deze rustperiode gebruik te maken om zijn lichte blessures van de voorbije weken te laten helen. Nicolas Frutos heeft last van de hiel en zal het deze week houden bij cardiovasculaire training. Ook de derde Argentijn, Nicolas Pareja doet het deze week kalm aan zodat hij kan recupereren, hij kampt met overbelasting.

Goed nieuws ondertussen wel van Walter Baseggio. Hij is weer fit en trainde vandaag twee keer. Wie niet op training was vandaag is Oliver Deschacht. Hij vertoeft momenteel in Marseille waar hij een wedstrijd zal spelen voor het goede doel.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.