Frutos weer helemaal fit

DINSDAG, 27 MAART 2007, 18:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos heeft vandaag weer volledig kunnen meetrainen met de groep en is terug topfit. Minder goed verging het zijn landgenoot Pareja. De verdediger moest de training voortijdig verlaten met een probleempje aan de enkel.


Gelukkig voor Pareja is het niet al te erg en de medische staf verwacht dat hij donderdag weer probleemloos zal kunnen meetrainen. Ook van Jonathan Legaer wordt aangenomen dat hij overmorgen gewoon bij de groep weer aansluit. De jonge Luikenaar hield het vandaag bij een fietstochtje met de revalidatietrainer.

Wie niet op training was vandaag, was Anthony Vanden Borre. De middenvelder is wat ziekjes, maar hij komt woensdag en donderdag naar de club om te trainen. Ook Walter Baseggio revalideert intussen gewoon verder. Zijn dijverekking houdt hem nog zeker een week aan de kant.

Morgen, woensdag 28 maart, genieten de meeste spelers van een dagje vrijaf. Donderdag wordt dan getraind achter gesloten deuren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.