"Na Standard volgt er een evaluatie"

VRIJDAG, 30 MAART 2007, 13:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Geruchten doen de ronde dat Glen De Boeck en Jacky Munaron binnenkort zullen moeten opstappen. Persverantwoordelijke Pierre Desmet geeft meer uitleg. "Na de wedstrijd tegen Standard volgt er een evaluatie", weet hij.


Pierre Desmet noemt het opstappen van De Boeck en Munaron ook voorbarig. "Volgens de laatste berichten die ik lees, is dat zo. Maar dat is toch voorbarig. Het enige wat vaststaat, is dat ze einde contract zijn. Voorlopig is er nog niet echt gesproken. Pas na de topper tegen Standard zal Herman Van Holsbeeck om de tafel zitten met de twee."

Alles blijft nog open volgens Desmet. "Frank Vercauteren stelt een rapport op en dan maken we een evaluatie op. Zowel op sportief als persoonlijk vlak. Want wat willen Glen en Jacky? Dat is ook belangrijk."

"Munaron kun je toch weinig verwijten, denk ik. Dat Zitka de beste keeper van het land is, is ook zijn verdienste", vindt Desmet.

Ook het gerucht dat Ariël Jacobs wel eens de opvolger van Glen De Boeck zou kunnen worden, wordt bevestigd. "Hij is inderdaad iemand die ons interesseert."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.