Spelers verkozen training boven verlof

DINSDAG, 17 APRIL 2007, 09:47 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

“Ik liet de spelers afgelopen zaterdag voor de keuze. Een dagje vrij en thuis wat bijtrainen of naar Brussel komen voor een oefensessie. Ze kozen voor het laatste, dat zegt genoeg."


Dat vertelt Vercauteren aan de verzameld pers. Hij ziet dat zijn spelers er klaar voor zijn en er voor de volle 100% willen voor gaan.

Wel zullen er aan het elftal enkele wijzigingen doorgevoerd worden. Zo zullen enkele spelers kunnen rusten, dit met de argumentatie dat spelers onmogelijk 3 wedstrijden per week kunnen volhouden en blijven presteren: "Ik wil een zo hoog mogelijk rendement halen. Dat kan voor sommigen niet door drie matchen per week te spelen. Ik hou rekening met kleine blessures. Legear sukkelt met een letsel aan het lymfeweefsel en heeft daar ook mentaal problemen mee. Iemand als Frutos zegt altijd dat hij kan spelen. Maar soms houdt dat een risico in. Daarom ga ik met hem, en ook met een paar andere jongens, nog eens apart babbelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.