Biglia: "Finale halen is nog mogelijk"

WOENSDAG, 18 APRIL 2007, 15:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks de ontgoocheling na het 1-0 verlies tegen Standard, blijven de spelers nog wel geloven in de kwalificatiekansen voor de finale. Lucas Biglia kijkt al uit naar de return op Sclessin binnen enkele weken.


"Het voordeel van de Beker is dat er nog een terugmatch is", wist Lucas Biglia. "Het is slecht begonnen voor ons, maar ik ben er zeker van dat de finale halen nog mogelijk is. 0-1 is toch niet onoverkomelijk. Maar om de finale te halen zullen we moeten doen wat we vandaag niet hebben gedaan : realistisch zijn. Thuis geklopt worden is nooit leuk, maar mentaal zal ons dat geen klop geven, want de Beker en de competitie zijn twee verschillende zaken", weet de jonge Argentijn.

Eén van de belangrijke fases uit de match was de penaltyfout van Dupré op Jonathan Legear. "Het was duidelijk penalty", aldus Legear. "Ik heb niet geprotesteerd omdat ik geen gele kaart wou krijgen. Maar ik heb de scheidsrechter wel gezegd dat hij een verkeerde beslissing had genomen en dat hij dat zou zien op de beelden. Ik heb het er ook met Dupré over gehad en ook hij gaf toe dat het penalty was. Jammer want met een 1-0-stand had de wedstrijd er volledig anders uitgezien", aldus Legear.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.