Blessurenieuws

VRIJDAG, 20 APRIL 2007, 22:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Geen Goor, Pareja, Mbo en Hassan tegen Gent nu zondag. Buiten Hassan zijn de 3e andere buiten strijd met een blessure. Hassan raapte vorige week zijn 6e geel en is dus geschorst.


Juhasz is reeds terug gekeerd na de begrafenis van zijn vader. Hij vroeg aan Vercauteren of het mogelijk is in de basiself te staan. Normaal gezien zal de trainer dit verzoek inwilligen. Frutos had last van de kuit en onderging een controle-echo.

Vercauteren beseft dat het een belangrijke wedstrijd wordt maar ziet de blessures niet als een struikelblok: “"Die blessures zijn geen excuses. Je weet dat je daar vroeg of laat mee te maken kan krijgen, dat is voetbal. Iedereen zegt altijd dat we een grote kern hebben, nu moeten we dat bewijzen. Gent speelde een sterke tweede helft, zowel individueel als collectief. Het is duidelijk dat we zondag spelen tegen een tegenstrever die kwaliteit heeft en vertrouwen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.