“Verwacht dat Genk punten zou laten liggen”

MAANDAG, 23 APRIL 2007, 19:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview op Sporza radio reageert manager Herman Van Holsbeeck op de winst van zowel Anderlecht als Genk. Zelf had hij verwacht dat de tweede in het klassement, Genk, 2 punten zou laten liggen op Brugge.


“Ik had verwacht dat Genk misschien twee punten zou laten liggen tegen Brugge. Als we op vier matchen van het einde vier punten voor waren gekomen, was de situatie erg rooskleurig geweest. Nu moet je alle matchen blijven winnen, en dat scheelt toch een stuk."

"De spektakelwaarde tegen AA Gent lag niet hoog en ik geef toe dat dat ook in andere matchen al zo was. Maar we hebben ook al goeie wedstrijden gespeeld, en nu zijn onze defensieve problemen tenminste opgelost. Volgend seizoen verwacht ik wel meer spektakel van Anderlecht. Dan moet deze groep op een hoger niveau voetballen."

"De kampioen zal rond de 80 punten moeten pakken, dat betekent iets. Maar wij liggen nog altijd in poleposition. Het is ook al zes jaar geleden dat een club nog eens twee jaar naeen kampioen kon worden, en dat met een vernieuwde kern."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.