Frutos mag gaan voor 30 miljoen

DONDERDAG, 26 APRIL 2007, 09:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos is hot op de transfermarkt, maar Anderlecht is niet van plan hem te laten gaan. "We willen hem kost wat het kost houden voor komend seizoen. En ook Nicolas zelf staat niet te springen voor een transfer."


Al beseft manager Van Holsbeeck dat de Argentijn bij een echt goed bod, zowel voor club als speler, moeilijk te houden is: "Natuurlijk is er voor alles een prijs. Als er een astronomisch hoog bedrag wordt geboden voor Nicolas, en hij kan bij een andere club aanzienlijk meer verdienen, dan zijn we bereid te praten. Die vijf miljoen euro die op zijn hoofd wordt geplakt, is absoluut onbespreekbaar. Voor 30 miljoen euro mag hij wél gaan."

"Frutos zelf staat trouwens ook niet te springen voor een transfer. Wijzelf zetten hem niet op de markt, Nicolas doet dat ook niet en wil graag blijven."

Intussen doen zowel Anderlecht als Hamburg de zogenaamde interesse van de Duitsers in de spits af als nonsens. "Frutos is zelfs geen speler die ons interesseert. Hij was geen thema voor ons tot hij opdook in de pers," aldus HSV-woordvoerder Marcus Jürgensin.



anderlecht-online forum