Baseggio: "Ik blijf sowieso bij Anderlecht"

VRIJDAG, 27 APRIL 2007, 10:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds zijn terugkeer in januari heeft Walter Baseggio nog niet veel op het terrein gestaan, toch denkt hij niet aan een nieuw vertrek. "Ik wil niet weg, zeker nu de relatie met de trainer goed is."


Hoewel hij nog maar 111 minuten speelde dit seizoen, ziet hij toch een plaats in het team voor hem: "Ik kan naast Biglia spelen, zoals Scifo indertijd naast Zetterberg."

Met de reserven mocht Baseggio intussen al wel de titel vieren, als het met de a-ploeg ook lukt, zal het toch ook aanvoelen als 'zijn' landstitel. "Als ook het eerste elftal de titel pakt, zal het ook mijn titel zijn. Of beter: een halve titel. Toen ik terugkeerde, had Anderlecht twee punten minder dan Genk, nu twee meer."

Intussen heeft hij in navolging van Marco Materazzi de naam van zijn dochter Doriana op zijn onderarm laten tatoeëren. "Mijn ploegmaats vinden het fantastisch," aldus een trotse Baseggio.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.