Fan Day vrijdag 27 juli

ZONDAG, 1 JULI 2007, 11:54 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook dit jaar zal de Fan Day traditiegetrouw weer doorgaan op de laatste vrijdag van juli. Het originele concept blijft behouden en ook de Fortis Fan Village zal weer opgesteld worden waar er geschenkjes zullen worden uitgedeeld.


Ook de verschillende stands waar men officiële posters, signeerboekjes en wedstrijdkalenders kan verkrijgen zijn weer aanwezig. Het hoogtepunt van de Fan Day is op het einde van de dag, wanneer het publiek de kans krijgt om de spelers te begroeten en handtekeningen te vragen.

Uniek dit jaar is dat hoofdsponsor Fortis op het hoofdveld, in samenwerking met de club, een groep van ten minste 100 oude gloriën van Sporting uitnodigt. Van deze oud-spelers zal een uitzonderlijke groepsfoto worden gemaakt, die zal worden verwerkt tot een poster die wordt uitgebracht tijdens de festiviteiten rond het honderdjarig bestaan van de club in 2008.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.