Blazej en Khalfaoui trainen mee met de ploeg

DINSDAG, 3 JULI 2007, 12:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Poolse rechtsachter Radler Blazej en de Tunesische middenvelder Achraf Khalfaoui begonnen gisteren hun test op Anderlecht. "Hun test kan zowel een week of een maand duren", aldus Herman Van Holsbeeck.


"We geven hen eerst een tiental dagen om op training te bewijzen dat ze het niveau hebben voor Anderlecht. Als die eerste evaluatie positief is, dan zullen we ze evalueren tijdens de voorbereidingswedstrijden. Niets is dringend wat hen betreft."

Ook Kolar, Siani en Kums trainden gisteren opnieuw op Anderlecht. "Omdat ze nog onder contract liggen bij Anderlecht zijn ze verplicht te komen trainen", legt Herman Van Holsbeeck uit. "Vanaf dan krijgen ze de kans om tijdens de voorbereiding te bewijzen dat ze beter zijn dan de andere spelers."

De kans dat een van de drie weer een plaats veroverd in het basiselftal, lijkt echter klein. Wellicht worden ze weer verhuurd of definitief verkocht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.