Munaron hoopt op buitenlandse club

WOENSDAG, 4 JULI 2007, 11:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een dikke maand voor aanvang van de competitie zijn alle clubs herbegonnen met de trainingen. Wie deze dagen werkloos thuis zit is Jacky Munaron. "Ik word radeloos. Hopelijk vind ik snel een nieuwe werkgever."


"Het is een raar gevoel. Op mijn zestiende tekende ik mijn eerste profcontract en sindsdien heb ik nooit zonder club gezeten. Nu is de trein vertrokken en ik heb niks. Dat knaagt. Ik moet snel iets hebben, want mijn familie mag niet het slachtoffer worden van mijn humeur", zegt Munaron in Gazet Van Antwerpen.

"Ik heb m'n cv naar alle clubs gestuurd, maar die hebben hun technische staf in februari al ingevuld. Ik kan niet anders dan op het buitenland te mikken."

"Het doet me heel veel pijn om Anderlecht nu te zien trainen. Als ik de foto's in de krant zie, dan denk ik dat ik daar had moeten staan. Zeker omdat ik vorig seizoen nog uitstekend werk heb geleverd. Ik dacht dat iedereen blij was met mijn bijdrage, maar blijkbaar niet ... Ik zoek nog altijd naar wat ik verkeerd heb gedaan. Heel frustrerend", aldus Munaron.



anderlecht-online forum