Regen verstoort eerste stagedag

DINSDAG, 10 JULI 2007, 09:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kwam gisteren aan in het Zwitserse Spiez. De regen was echter meteen spelbreker en ook de twijfels rond de komst van de Tsjechische middenvelder Jan Polak wogen op de groep.


Na aankomst in Spiez stond er een serieuze training gepland. Die kon echter niet doorgaan omdat het oefenveld onder water stond waardoor het een looptraining werd. Voor de avondtraining week Anderlecht zelfs uit naar het Stade De Suisse in Bern. Vandaag zoekt Vercauteren naar een synthetisch voetbalveld want hij wil van deze zes dagen immers een voetbalstage maken. Het slechte weer had ook invloed op het humeur van Vercauteren want de spelers kregen een verbod om met de pers te praten.

Vanavond staat de eerste oefenmatch tegen Galatasaray op het programma waarin de Poolse rechtsachter Radler zal getest worden. Op het einde van de week wordt beslist of Radler wordt ingelijfd. De Tunesische tester Khalfaoui keerde intussen terug naar zijn moederclub Tunis.

Anderlecht rekent in Zwitserland nog een klein beetje op de komst van Polak want in het spelershotel is er zelfs een kamer voor de speler voorzien. Collin liet echter vanuit Brussel weten dat Polak wellicht niet komt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.