Mpenza: "Conditie is goed"

DONDERDAG, 12 JULI 2007, 14:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbo Mpenza voelt zich klaar om de plaats van de geblesseerde Frutos in te nemen. "Mijn conditie is goed. Ik ben vroeger dan mijn ploegmaats met fysiek werk begonnen omdat ik geen achterstand wilde hebben."


"Ik ondervind nog altijd een beetje last van mijn rugblessure, maar ik ben intussen toch al in staat om te spelen", aldus Mpenza.
"De onbeschikbaarheid van Frutos is slecht nieuws voor de ploeg. Het is nu aan de andere aanvallers om te tonen wat we kunnen bijbrengen aan de ploeg. Ik ben zeker in staat om de rol van Frutos over te nemen. Ik heb die rol trouwens al een paar keer overgenomen in de CL vorig seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat, als ik mijn beste niveau haal, ik nog een meerwaarde kan zijn voor Sporting."

Gisteren dook er in de Franse media interesse op van Lens. "Ik heb altijd gezegd dat als ik zou vertrekken, het naar het buitenland zou zijn. Maar het is niet aan de orde nu."
Mpenza heeft nog één jaar contract bij Sporting. "Ik denk nog niet aan de periode na-Anderlecht. Maar ik ben 31 en ik weet dat aanvallers niet zo'n lange carrière hebben als andere spelers. Ik hoop nog twee of drie seizoen te kunnen spelen op het hoogste niveau."



anderlecht-online forum