Bruzzese: "Droom om voor Anderlecht te spelen"

DONDERDAG, 12 JULI 2007, 18:05 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Eén van de nieuwe aanwinsten van Anderlecht is Sébastien Bruzzese (18). De jonge doelman zal verder opgeleid worden en traint mee met de A-kern. "Anderlecht volgt mij al een jaar van nabij", legt hij uit.


"Zes keer kwamen ze mij scouten bij de beloften van RFC Luik en telkens kreeg ik een goed rapport. Toen ze me deze zomer effectief contacteerden, was ik in de wolken. Voor een jonge doelman als ik, is het een droom om voor Anderlecht te spelen", vertelt Bruzzese.
"Ik weet dat de concurrentie met Zitka, Proto en Schollen hier heel hard is, maar mijn eerste doel is om mij te tonen tijdens de trainingen van de A-kern. Anderlecht is de beste ploeg om als jonge keeper bij te leren. Bij Luik had ik één keer per week een specifieke keeperstraining. Bij Anderlecht is er elke dag speciale training voor de doelmannen. Bovendien kan ik van de ervaring van Zitka en Proto veel leren en ook keeperstrainer Filip De Wilde leert mij hoe ik moet trainen en werken als doelman. Pas later als ik ouder ben en hier veel geleerd heb, zal ik ervan dromen om ooit de eerste doelman van Anderlecht te worden."



anderlecht-online forum