De 20 namen tegen Nancy

DINSDAG, 17 JULI 2007, 21:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen staat er een vriendschappelijke wedstrijd op het paars-witte programma. Hiervoor selecteerde Frank Vercauteren 20 namen. Hij zal het echter zonder Frutos en De Man moeten stellen, zij revalideren verder.


Wel kon Legear opnieuw aansluiten. Baseggio moest echter vandaag afhaken met een blessure aan de enkel. Ook Daniël Zitka verliet voortijdig de training, hij kwam in botsing met Mémé Tchité en zocht kwaad en licht geblesseerd de kleedkamers op. Naar alle waarschijnlijkheid zal Vercauteren voor het eerst aantreden met wat naar een type-ploeg neigt. Opmerkelijke afwezige in de kern is Triguinho. De Braziliaan heeft last van aanpassingsmoeilijkheden en zal pas tegen Wolvertem in actie komen.

Selectie: Zitka, Deschacht, Von Schlebrügge, Biglia, Van Damme, Tchite, Pareja, Mpenza, Hassan, Boussoufa, Proto, Goor, Théréau, Baseggio, Lamah, Legear, Tiote, Odjidja Ofoe, Juhasz, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.