Nürnberg stelt Polak ultimatum

VRIJDAG, 20 JULI 2007, 09:03 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Jan Polak naar Anderlecht blijft al weken aanslepen, en nu raakt stilaan ook het geduld van Nürnberg, zijn huidige team, op. Zij vinden dat de middenvelder een beslissing moet nemen voor 3 augustus.


Het Duitse team staat zeker niet weigerachtig tegenover een transfer. "We willen Polak niet pushen om te vertrekken, maar we kunnen niet zomaar weigeren wat Anderlecht ons een tweetal weken geleden aanbood", vertelt Martin Badler, de manager van Nürnberg. "Jan weet ook wel dat hij met Anderlecht de Champions League speelt, terwijl hij hier enkel kan aantreden in de Uefa Cup. We gaan hem zelf laten beslissen, maar graag hadden we toch een antwoord gekregen voor 3 augustus. Dan moeten we onze eerste belangrijke bekermatch spelen en willen we duidelijkheid", aldus Badler.

Ook Herman Van Holsbeeck dringt aan op een snelle overeenkomst. "Wij willen de transfer graag voor zes augustus afhandelen, aangezien we dan de spelerslijsten voor de Champions League moeten indienen", klinkt het bij de Anderlecht-manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.